FireStats error : FireStats: Unknown commit strategy

jul 09 2018

Vols tindre mentor o mentora?

Published by

Vas a estudiar a la Universitat de València?

Per al curs 2018-2019, la Universitat de València ofereix als estudiants i estudiantes de primer curs la possibilitat de comptar amb una companya o company tutor, que serà estudiant de la titulació que vages a començar.

En què m’ajuda tindre mentor o mentora?

  • Per a moure’s pel campus: les aules, la reprografia, la biblioteca, els despatxos del professorat, les cafeteries, etc.
  • Per a instal·lar-se a la ciutat: informació sobre allotjament i transport.
  • Per a descobrir les ajudes i les beques: quines pots demanar, quan i on.
  • Per a familiaritzar-se amb els recursos docents: aula virtual, tutories, etc.
  • Per a conèixer la informació acadèmica: horaris, canvis de grup, impugnació de qualificacions, etc.
  • Per a accedir a les activitats formatives: tallers de llengües, cursos de formació complementària, etc.

Què he de fer?

Durant el procés de matrícula i en els primers dies de classe la facultat t’oferirà la possibilitat de tindre mentor o mentora, aprofita-la! [Consulta el fullet en pdf]

ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D’ENGINYERIA Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, l’Escola t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil. També pots escriure a mentors.etse@uv.es
FACULTAT DE CIÈNCIES DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT Els mentors acudiran a la reunió informativa de la matrícula perquè els pugues conèixer. Rebràs un correu del coordinador de la teua Facultat que et donarà l’opció de tindre mentor/a.
FACULTAT DE CIÈNCIES MATEMÀTIQUES Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil. També pots escriure a mentors.matematiques@uv.es
FACULTAT DE DRET Els mentors acudiran a la reunió informativa de la matrícula perquè els pugues conèixer. Rebràs un correu dels coordinadors de la teua Facultat que et donarà l’opció de tindre

mentor/a. També pots enviar un correu a mentors.dret@uv.es

FACULTAT D’ECONOMIA Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil.
FACULTAT DE FARMÀCIA Els mentors acudiran a la reunió informativa de la matrícula perquè els pugues conèixer. Rebràs un correu del/a coordinador/a de la teua Facultat que et donarà l’opció de tindre

mentor/a. També pots enviar un correu a mentors.cyta@uv.es  (Ciència i Tecnologia dels Aliments , mentors.farmacia.1r@uv.es (Farmàcia), mentors.nhd@uv.es (Nutrició Humana i Dietètica) o mentors.gastronomiques@uv.es (Ciències Gastronòmiques).

FACULTAT DE FÍSICA Els mentors estaran presents en la reunió informativa de la matrícula i els podràs conèixer. Tot seguit, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu i et facilitarà les seues dades. El primer dia de classe, en la jornada de benvinguda, t’acompanyaran per la facultat i el campus. Rebràs un correu del/ la coordinador/a de la teua Facultat que et donarà l’opció de tindre mentor/a.
FACULTAT DE FILOLOGIA, TRADUCCIÓ I COMUNICACIÓ Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil. També pots enviar un missatge a mentors.fftc.primer@uv.es
FACULTAT DE FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L’EDUCACIÓ Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil.

També pots enviar un missatge a mentors.filoeduc@uv.es

FACULTAT DE FISIOTERÀPIA Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil.
FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil.

També pots escriure a: mentors.geohist@uv.es

FACULTAT D’INFERMERIA I PODOLOGIA Els mentors estaran presents a la reunió informativa de la matrícula perquè els pugues conèixer i els primers dies de classe acudiran a les aules per explicar-te el programa i mostrar-te el centre. Rebràs un correu del/ la coordinador/a de la teua Facultat que et donarà l’opció de tindre mentor/a. També pots enviar un correu a: mentors.inferpodo@uv.es
FACULTAT DE MEDICINA I ODONTOLOGIA Els mentors acudiran a la reunió informativa de la matrícula perquè els pugues conèixer. Rebràs un correu del coordinador de la teua Facultat que et donarà l’opció de tindre mentor/a.
FACULTAT DE PSICOLOGIA Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil.

També pots escriure a: mentors.psicologia@uv.es o mentors.logopedia@uv.es 

FACULTAT DE QUÍMICA Una vegada realitzada la matrícula o a l’inici de les classes, la Facultat t’assignarà un/a mentor/a que es posarà en contacte amb tu o et facilitarà les seues dades perquè pugues contactar-hi. Estigues atent/a al correu de la Universitat i al teu mòbil.

Pots contactar amb el professor o professora coordinador del programa en la teua nova facultat. Consulta la llista de coordinadors 2018-19

Comentarios desactivados en Vols tindre mentor o mentora?
Comments are closed at this time.

FireStats icon Powered by FireStats